Prinses-Mama-Weekend

Ha lieve mama,

Wat leuk dat je mee doet aan het Prinses Mama Weekend! Ik hoop dat je je lekker in de watten laat leggen en even tijd neemt voor jezelf. Wat dat is wat wij moeders vooral moeten doen: af en toe even aan onszelf denken. 

Ik zal je zeggen… ik had een hele leuke video voor je gemaakt met daarin een boel tips en adviezen over hoe je je kinderen op een relaxte manier kunt begeleiden bij het maken van hun schoolwerk, en ondertussen nog tijd over houdt voor jezelf. Dat je het schoolwerk serieus moet nemen, maar zeker niet moet vergeten om tussendoor te ontspannen en leuke dingen te doen. Kinderen leren immers het meeste van die vrije, ontspannen momenten! 
Maar goed… toen kwam het nieuws dat de scholen op 11 mei weer zullen beginnen, en is het onderwerp van mijn video eigenlijk niet meer actueel. Daarom heb ik iets anders leuks voor je bedacht.

you-got-it-online-bijles

Als je me een foto stuurt van je toegangscode voor het Prinses Mama Weekend, krijg je van mij gratis een adviesgesprek waarin we inzoomen op jouw huidige situatie. In het geval dat je kind slechts een paar dagen per week naar school kan, kijken we naar naar wat er thuis moet gebeuren en hoe jij daarin kun ondersteunen. In het geval dat je kind wel weer elke dag naar school kan kunnen we het hebben over je eventuele zorgen voor achterstanden en hoe we dit aan kunnen pakken. Jij kiest! 
Je krijgt in elk geval praktische tips waar je direct mee aan de slag kan zodat je minder hoeft te ‘struggelen’ en dus meer tijd voor jezelf over houdt.

Mocht je trouwens toch nog dat filmpje willen zien, laat het me weten, ik stuur het je met liefde toe! 

Stuur even een mailtje met je vraag naar inge@you-got-it.nl, zodat we een afspraak in kunnen plannen! Ik spreek je snel!

Lieve groetjes,
Inge

PS. Voor de mensen die dit lezen en denken: waar gaat dit over… Kijk snel op www.ditismijnstijl.nl, want er zijn nog kaartjes te koop om jezelf lekker in de watten te leggen!