You GOT It - online bijles - quote

Online bijles

In deze tijd van thuis onderwijs vanwege het Corona virus kunnen de gewone bijlessen en projecten zoals You GOT It die zou geven helaas niet meer doorgaan. 
Heel erg jammer, omdat zeker nu de vraag naar bijles enorm groot is. 
Daarom biedt You GOT It online bijlessen aan. Gewoon thuis, vanuit je luie stoel, op het moment dat het jou uitkomt.

In deze rare tijd hebben veel ouders behoefte aan ondersteuning op het gebied van thuisonderwijs. Noodgedwongen helpen we zelf onze kinderen, omdat de scholen gesloten zijn. Dit brengt voor veel ouders best wel wat onzekerheid met zich mee. Doe ik het wel goed? Leg ik het hetzelfde uit als de juf? Waarom werkt mijn kind niet mee? Is mijn kind straks wel ver genoeg als de scholen weer beginnen?
Dit alles komt bovenop de andere zorgen die we hebben. Over de gezondheid van onze ouders of andere familieleden, over onze financiële situatie. Of we straks, als alles voorbij is, nog wel een baan hebben. 

Om ouders te ondersteunen in deze onzekere periode biedt You GOT It een aantal pakketten voor online bijles aan. Om ervoor te zorgen dat ook gezinnen die minder te besteden hebben hier gebruik van kunnen maken zijn alle pakketten met ruim 60% in prijs verlaagd!  

Studenten

Omdat You GOT It zich inzet voor het verkrijgen van meer praktische ervaring, het opdoen van kennis en persoonlijke groei van aankomende leerkrachten worden de bijlessen gegeven door studenten. Deze studenten hebben zelf bewust gekozen voor deze stage, en zijn dus erg gemotiveerd. Vooraf hebben ze allemaal een training gehad over het geven van online lessen en gedurende het traject vindt er meerdere keren per week begeleiding plaats in de vorm van feedback, evaluaties en online bijeenkomsten. Daarnaast werken de studenten volgens peer-tutoring; het geven van feedback naar elkaar. Ze maken hierbij gebruik van video-opnamen die ze tijdens de bijlessen maken van zichzelf. Deze beelden zullen uitsluitend worden gebruikt voor evaluatie en zullen na bespreking worden vernietigd. 
Naast deze begeleiding biedt You GOT It een Masterclass aan die gericht is op het werken volgens een handelingsplan. De studenten zullen voor de kinderen die ze drie keer per week begeleiden een handelingsplan schrijven, zodat de voortgang duidelijk gemeten kan worden. 

You GOT It- Inge - online bijles

Gratis online proefles

Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met You GOT It? 
Ervaren hoe het is om je handen vrij te hebben omdat iemand anders de zorg over het schoolwerk van je kind(eren) overneemt? Geen druk meer voelen omdat je niet weet hoe je die bepaalde som moet uitleggen? 
Reserveer dan hier je plek voor een gratis online proefles! 

Pakketten online bijles

Om je welkom te heten biedt You GOT It dit speciale welkomstpakket aan. 3 online bijlessen voor een klein prijsje, zodat iedereen hier gebruik van kan maken.  
Dit pakket bestaat uit
* 3 online bijlessen van 45 minuten
* De lessen worden gegeven via Skype of Zoom 
* Individuele lessen, dus afgestemd op de behoeften van het kind 

You GOT It - online bijles - welkomstpakket

Je geeft vooraf aan waar behoefte aan is. Uiteraard is begeleiding voor het werk wat vanuit school wordt gestuurd mogelijk, maar het is ook denkbaar om te kiezen voor het werken aan hiaten, zoals bijvoorbeeld hulp bij het automatiseren van tafels, herhalen van werkwoordspelling, enzovoorts. 

Dit pakket kost nu slechts AWG 47/ €24 

Naast bovenstaand pakket biedt You GOT It ook verschillende maandpakketten. Je neemt een pakket steeds voor slechts 1 maand af, dus je weet precies waar je aan toe bent. 
Ook deze lessen zullen worden gegeven door de studenten. Ook voor deze lessen bereiden ze elke les voor volgens een voorbereidingsformulier en vindt er evaluatie plaats. Net zoals bij de andere lessen worden er tijdens deze lessen opnamen gemaakt om tijdens de evaluatie te bespreken. De opnamen zijn enkel bedoeld voor scholing en zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Speciaal voor deze tijd, om ervoor te zorgen dat iedereen hier gebruik van kan maken, bieden we deze lessen aan met ruim 60% korting.   

Kei
1x per week
Afl. 97/ €49 p/m

Topper
2x per week
Afl. 187/ €94 p/m

Superstar
3x per week
Afl. 269/ €134 p/m

Elk pakket bestaat uit: 

  • Individuele online bijles
  • 60 minuten per les
  • Videobellen via Skype of Zoom
  • Directe ontlasting voor de ouders
  • Individuele les, dus helemaal afgestemd op de behoeften van het kind 
  • Bijles gegeven door Pabo/ IPA studenten
  • Bij het pakket voor 3x per week wordt er gewerkt volgens een handelingsplan 

Gratis proefles

Heb je interesse in een van de pakketten maar twijfel je toch nog een beetje? 
Vraag dan hier je gratis online proefles aan!